Take a fresh look at your lifestyle.

A furat televizorul, dar a pierdut telecomanda

0

televiziune-tv-televizor-programe-tvÎn baza sesizarii, poliţiştii s-au deplasat la Florești, unde au depistat un bărbat de 30 ani, din localitatea Floreşti, care corespundea semnalmentelor oferite,  asupra acestuia fiind gasită o baterie tip AAA.

În urma efectuarii cercetării locului locului faptei, poliţiştii au stabilit faptul că în noaptea de 02.08.2015, în jurul orei 00:15, persoana vătămată, în timp ce se afla în locuinţa sa din localitatea Floresti, jud. Cluj, a auzit gălăgie la parter unde a surprins un bărbat care a părăsit locuinta cu un televizor şi o telecomandă.

Fiind urmarit de persoana vătămată, acesta a abandonat televizorul pe strada  Cuza Voda, iar telecomanda pe str.Avram Iancu, fiind depistat la scurtă distanţă de poliţişti şi identificat.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 1.000 lei a fost recuperat în totalitate.

Faţă de bărbatul de 30 de ani s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale pentru săvârşirea infractiunii de furt calificat prev. de art. 228, alin. 1 – art. 229, alin. 1 lit. b) şi alin 2 lit. b) Cod Penal cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod Penal.

Bărbatul a fost prezentat Judecatoriei Cluj-Napoca pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 de zile.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata