Take a fresh look at your lifestyle.

A vrut să-și pregătească cina și a murit asfixiat

0

Un bărbat de 60 de ani a murit, vineri seară, în garsoniera lui. Vecinii omului, care locuia pe strada Parâng, au alertat pompierii după ce au constatat că din locuință ieșea un fum gros. Pentru a putea pătrunde în locuință pompierii au fost nevoiți să spargă ușa. În garsonieră au descoperit cadavrul bărbatului care, după primele estimări, a murit prin asfixiere. Potrivit reprezentanților ISU Cluj, fumul care a provocat moartea omului a provenit de la o tigaie lăsată pe aragazul funcțional.

„Am fost solicitați la un incendiu de apartament pe Aleea Parâng, colegii au ajuns la locul intervenției şi au constat că este fum. Au procedat la pătrunderea în locuinţă prin spargerea uşii şi au văzut că în locuinţă era doar fum, nu erau flăcări. Au ventilat locuinţa, au deschis geamurile, au oprit aragazul şi au constatat că o persoană era în stare de inconştienţă în locuinţă. Bărbatul, de 60 de ani, a fost declarat decedat de către medici. Nu se cunoaşte deocamdată cauza decesului”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea.

Reprezentantul ISU Cluj a mai precizat că bărbatul suferea de obezitate. Medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza morții abia după finalizarea autopsiei.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata