ad
ad

Related Articles

11 Comments

 1. 1

  Txi driver

  Da nu mor toti odata sa nu le mai duce grija? Donatorii dracului de organe

  Reply
  1. 1.1

   Alin Hirlea

   Tigane, ce ar fii sa mori tu si torque neamul tau. Din cauza celor cu doua clase .ca tine tara asta ajunge de rapa

   Reply
  2. 1.2

   Radu

   Mortii ma-tii prietene. Si asta pentru ca scrie un domn mai jos sa pastrez decenta in comentarii. Incult de 2 lei mancator de seminte si bautor de neumarkt….

   Reply
  3. 1.3

   George

   „Prietene” tare mi-ar place sa am puterea de a te gasi si sta de vorba ca intre „baieti” sau dc as fi politai te-as intreba cum ai reusit tu sa treci examenul psihologic. Smekere’ 😉

   Reply
 2. 2

  andy

  da mori tu cu tot neamul tau, scursura a societati ce esti

  Reply
 3. 3

  Ziarul Clujean

  Vă rugăm să păstrați decența în comentarii!

  Reply
 4. 4

  Mihnea

  Cei care merg pe 2 roti nu sunt tot oameni? Fiercare e liber sa aleaga ce conduce. Daca tu esti un natarau cu 2 clase nu am ce sa iti spun decat: daca soarta si destinul te-a facut sa fii cioban, nu mai chinui masina da-te jos de la volan

  Reply
 5. 5

  Oana

  Daca legile s-ar respecta si bunul simt ar mai exista in tara asta, lucrurile ar sta altfel. Semnat victima in cauza, Oana, tanara de 25 de ani cu pierdere de cunostinta si multiple rani pe corp. Sanatate tuturor!

  Reply
  1. 5.1

   Radu

   Insanatosire rapida 🙂

   Reply
 6. 6

  Cristi

  Cat de greu trebuie sa-ti fie mai taxi driver cand esti asa de prost….vedea-te-as in ghips ,imbracat frumos si mirosind urat!

  Reply
 7. 7

  Vlad

  Draga „Txi driver” esti un „mare copil cu deficiente in dezvoltare mentala”… asta nu se pune ca jignire… si cu atat mai mult ca amenintare. Dc legea ar fi corecta in acest caz conducatorul auto ar tr. sa ramana fara permis pe minim 3 ani fara drept de recuperare pe aceasta perioada si eventual 3 luni de inchisoare ca alta data sa caste ochii bine de tot. Nu sunt de acord de asemeni cu asigurarile RCA sau CASCO care ar tr. sa acopere doar 50% din valoarea pagubei.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© ZiarulClujean.ro - Toate drepturile rezervate.

ziarulclujean.ro Web analytics