Take a fresh look at your lifestyle.

ALERTĂ UNTOLD Festival! Meteorologii vin cu vești PROASTE despre vreme

0

CLUJ-ARENAMeteorologii au emis, în urmă cu puțin timp, o avertizare de ploi și vijelii, valabilă pentru toată țara. Și la Cluj-Napoca vremea va fi instabilă. Dacă mergeți la Untold Festival, nu ar fi rău să vă dotați cu pereline de ploaie. Umbrelele sunt interzise.

Administrația Națională de Meteorologie spune că joi după masă și în noaptea ce urmează vom avea parte de ploi însemnate cantitativ, vânt cu aspect de vijelie, dar și descărcări electrice. La Cluj, vom avea parte de ploi, vânt și descărcări electrice.

ANM precizează că instabilitate atmosferică accentuată va fi și vineri.

„În după-amiaza zilei de joi, 30 iulie, precum şi în noaptea de joi spre vineri, 30/31 iulie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, cu precădere în centrul şi nord-estul, nord-vestul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, iar în cursul zilei de vineri, 31 iulie, aria de instabilitate va cuprinde majoritatea regiunilor, dar îndeosebi pe cele sudice, estice şi centrale. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie.
Ploile vor avea şi caracter torenţial, astfel încât, pe arii restrânse, cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp, iar izolat, mai ales în Carpaţii Orientali şi Meridionali, peste 30…35 l/mp. Vor fi condiţii de grindină”, precizează ANM într-un comunicat.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

foto: Untold Festival

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata