Take a fresh look at your lifestyle.

Alin Tișe, noul președinte al CJ Cluj, anunță venirea unui investitor important în Tetarom 3

0

alin-tise-1Noul președinte al Consiliului Județean Cluj anunță venirea unui investitor important în Parcul Tetarom 3. Tișe nu a dezvăluit numele companiei, dar a dat mici indicii.

Președintele CJ Cluj spune că noul investitor va aduce 500 de locuri de muncă, iar investiția de la Tetarom 3 se va ridica la 30 de milioane de euro.

„Am definitivat negocierea cu un investitor important, care va veni în Tetarom 3, parcul industrial din Jucu. Firma va investi pe un teren de 10 hectare, aproximativ 30 de milioane de euro, și va aduce 500 de locuri de muncă. Este vorba despre o firmă de producție de echipamente electrocasnice și instalații.

Avem acordul și contractul se va încheia până în 20 iulie 2016.

Firma va angaja ingineri cu preponderent pe specializarea instalații și electroniști, plus muncitori pe care îl califică ei. Ei încep să construiască din acest an și din primăvara 2017 vor începe producția. Din toamnă vor fi preluați primii angajați, în urma unei selecții de personal. Avem solicitarea expresă să nu facem public numele investitorului până la încheierea contractului”, spune președintele CJ Cluj, Alin Tișe

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata