Take a fresh look at your lifestyle.

Anunțul Poliției Române care trebuie să ajungă la toți șoferii

0

Din 20 mai 2018, șoferii surprinși în trafic cu Inspecția Tehnică Periodică expirată vor rămâne fără talonul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autoturismului. Agentul de poliție va amenda șoferul și va oferi dovadă fără drept de circulație. Așadar, nu o să mai luați mașina de acolo decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeți la RAR.

Același lucru este valabil și dacă mașina a fost cumpărată sau vândută, dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare.

Puteți verifica în timp real dacă înmatricularea autoturismului dumneavoastră este suspendată sau validă pe site-ul DRPCIV https://www.drpciv.ro/services.html?linklframe=inmatriculareMasina .

________
Începând cu 20 mai, se va aplica suspendarea de drept a înmatriculării vehiculului pentru ITP expirată. Suspendarea încetează automat la data la care vehiculul trece o nouă inspecţie tehnică periodică.

Certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare se restituie proprietarului de către poliţia rutieră, la încetarea suspendării înmatriculării vehiculului.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata