Take a fresh look at your lifestyle.

Au început tăierile ilegale de brazi

2 7

pomi-de-craciun-confiscatiPolițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Ciucea au acționat împreună cu reprezentanți silvici pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori de pe raza comunei Ciucea.

Astfel, în jurul orei 15:50, în zona denumită popular ,,Surduca”, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care avea asupra sa patru pomi de Crăciun și un ferăstrău.

Polițiștii au efectuat verificări și au stabilit că brazii au fost tăiați din pădurea aflată în zona menționată, la fața locului fiind identificate cioatele.

Prejudiciul cauzat a fost estimat de către personalul silvic la suma de peste 2.800 de lei.

Pomii de Crăciun au fost confiscați și predați proprietarului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori, fapte prevăzute de Codul silvic.

2 Comentarii
  1. Valer spune

    sunt minciuni,4 brazi mici amarati nu valoreaza doua mii de lei,valoreaza undeva la 100 maxim 150 lei,dar ce este trist pe langa aceste minciuni,de ce nu i-a prins domnu briciu pe alti hotii care au taiat mii de arbori ,la prins pe un amarat care ii vindea sa-si cumpere paine,dar pe cei care au taiat peste 50.000 de metri cubi de lemne ilegal din surduca ii protejeaza si zilnic ii pune sa-i cotizeze diferite sume de bani,il duc la spectacole la zalau,la baile felis la predeal,ce zici domnule briciu ,odata iti vine randul si tie poate ca nu-i departe acel moment noi la ciucea avem nevoie de politisti nu de militieni

  2. Pt. Sorinucu, comentatorul spune

    Sorinucule lasa-ne mai cu Surduca ta. :))))))))))))
    Golban Sorin din Valea Draganului, cel mai frustrat politist dat afara din sistem arunca inca cu mizerie in toata lumea.
    Daca ai fi studiat legea ai fi cunoscut ca in perioada 01.noiembrie-31 decembrie valoarea unui pom de craciun taiat ilegal este de 5 ori pretul mediu a unui metru cub de material lemnos, deci aprox. 575 lei / pom craciun. Si nu te impacienta ca legea asta era si in vremea in care tu erai in sistem, dar lacunele tale sunt mari. Continua baiatule si mai scrie inca cateva sute de reclamatii anonime . Toata viata ai fost un las si un frustrat. Cred ce le e rusine copiilor tai cu tine

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata