Take a fresh look at your lifestyle.

Avocata TUPEISTĂ lovește din nou și amenință cu judecata! Cum se apără Bianca Perța

0

mircea-bravo-bianca-veronica-pertaAvocata din Cluj-Napoca, cea care a fost filmată în timp ce parca pe locul unei persoane cu handicap, pe Bulevardul Eroilor, lovește din nou. Bianca Perța susține că mașina condusă de ea aparține tatălui ei care are handicap. Iar în ziua în care a fost filmată avocata spune că se grăbea să-i ducă tatălui ei insulina. Tatăl avocatei suferă de Psoriazis, o boală care nu afectează sistemul locomotor.

Bianca Perța a prezentat talonul mașinii și un Certificat de evaluare a persoanelor cu handicap.

Avocata susține că tatăl ei nu poartă în parbrizul mașinii însemul de persoană cu handicap pentru a nu fi compătimit de cei din jur.

Perța amenință cu judecata și asta pentru că, spune ea, i-a fost afectată imaginea.

Internauții au luat foc în momentul în care au văzut cu ce se apără avocata.

”Cod 2 inseamna HANDICAP SOMATIC, nu LOCOMOTOR. L40 = psoriazis (boala de piele). Nivel ACCENTUAT, nu GRAV. Prin urmare tatal doamnei nu beneficiaza de insotitor care sa-i conduca masina si sa parcheze pe locurile speciale”, a scris Dinu Pancescu.

„Avocata spune că mașina nu are însemnele necesare pentru că tatăl ei nu a dorit să fie stigmatizat. Ceea ce pot să înțeleg până la un punct. Dar dacă te duci să îți iei certificat și vrei facilitățile de pe urma acestui handicap, e aiurea să îți fie rușine cu asta.

Îmi place că avocata a ieșit după 4 zile cu explicația, deși la fața locului s-a comportat ca o țoapă, când putea să spună “tatăl meu are probleme locomotorii, mă duc să îl iau”. Și mai îmi place că mașina e pe numele lui, să fie scutită de toți cei 34 lei cât este impozitul”, spune Daniel.

„Conform Certificatului de incadrare handicap, tatal dansei a primit grad handicap ptr cod L40 adica mai pe intelesul tuturor : Psoriazis vulgaris . Ptr asta NU se primeste drept de insotitor! Deci… daca a beneficiat vreodata dna avocat de vreun drept castigat de tatal dansei datorita bolii de care sufera a facut-o ILEGAL !!!! deci in loc sa fi lasat sa se dezumfle toata povestea asta, Dna avocat a mai pus benzina pe foc! Ca idee… daca aveti cunostiinte care detin o masina, si din nefericire sufera de Psoriazis ( boala de piele) si au si decizie de handicap, sa nu le luati masinile si sa parcati oriunde apucati ca NU va da dreptul legea!”, mai scrie Levente.

 

Urmărește fluxul de știri ziarulclujean.ro și pe Facebook!

Citește și …
Petiție online pentru excluderea din avocatură a TUPEISTEI Bianca Veronica Perța. Tu semnezi?

Citește și …
Avocata Bianca Perța este TUPEISTA, din clipul lui Bravo, care a parcat pe locul unui handicapat. Nu poate fi sancționată!
Citește și …
HALUCINANT – De ce nu este sancționată avocata TUPEISTĂ, cea care a parcat cu nesimțire pe locul persoanelor cu handicap
Citește și …
VIDEO – Mircea Bravo, lecție DURĂ pentru cei care parchează pe locurile persoanelor cu handicap. O șoferiță a fost NESIMȚITĂ!

 

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata