ad
ad

Related Articles

4 Comments

 1. 1

  Eco

  „sunt în garaj deja și sunt pregătite de iarnă” – pai in primul rand nu le-am prea vazut pe strada nici in timpul verii 🙂

  Reply
  1. 1.1

   Taxi Man

   apoi nu ies in trafic ca au famili si nu doneaza organe. da mereti ca alti au nevoi de organe.

   Reply
   1. 1.1.1

    Motociclist

    Bănuiesc că nu ai auzit întâmplarea cu taximetristul care, din vina sa, a accidentat un motociclist, iar peste 2 ani, având soția bolnavă în spital în așteptarea unui transplant de rinichi, aceasta l-a primit de la… guess what, un alt motociclist care murise, nevinovat, într-un accident rutier.

    Ăștia sunt „donatorii de organe” pe care tu și toți ceilalți „voitori de bine” care gândesc asemeni ție îi urâți și îi șicanați în trafic. Nu contest că mai sunt și indivizi care pur și simplu n-ar avea ce să caute pe 2 roți. Dar, mno, e mai simplu să judeci, din spatele volanului, și să blamezi o întreagă comunitate din cauza prostiei câtorva indivizi. Asta ca și cum ai spune că, dom’le, taximetriștii sunt o specie aparte de iliterați nesimțiți care ar trebui să nu aibă voie să iasă din parcare. Din fericire, dar mai ales ca să te dezamăgesc, află că am prieteni taximetriști pe care îi respect pentru atitudinea în trafic și mentalitatea matură și civilizată de care dau dovadă. Spre deosebire de tine.

    Reply
   2. 1.1.2

    Moto

    Esti un prost.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© ZiarulClujean.ro - Toate drepturile rezervate.

ziarulclujean.ro Web analytics