Take a fresh look at your lifestyle.

Caz șocant la Turda! Au venit în țară să petreacă Paștele, azi și-a găsit soțul spânzurat

0

Gest șocant făcut de un bărbat de 32 de ani, din Turda, marți după-masă, în a treia zi de Paște. Acesta s-a spânzurat de o țeavă de gaz din apartamentul în care locuia pe strada Constructorilor. Cea care l-a găsit agățat este chiar soția bărbatului. Disperată, femeia a ieșit în scara blocului și a început să țipe după ajutor. Decizia turdeanului de a se sinucide nu a fost motivată.

Cei doi soți se întorseseră din Marea Britanie, acolo unde lucrează, pentru a petrece Paștele acasă, la Turda. Nimeni nu își explică de ce bărbatul a decis să moară, mai ales că nu avea probleme de sănătate sau financiare.

Marți după-masă, speriată după ce și-a văzut soțul agățat de țeava de gaz, cu un cablu electric, femeia a ieșit în scara blocului și a țipat după ajutor. Un vecin a auzit strigătele disperate ale acesteia și a intervenit, i-a tăiat bărbatului cablul de la gât și a început să-i acorde primul ajutor până la sosirea ambulanței.

Medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Cluj l-au resuscitat pe bărbat zeci de minute, dar acesta nu a putut fi readus la viață. După declararea decesului, criminaliștii au efectuat cercetarea la fața locului.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

foto: arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata