Take a fresh look at your lifestyle.

Cine este sirianul care a ucis un motociclist pe strada București. A fost în atenția SRI!

0

accident-moto-motocicleta-strada-bucuresti (3)Sirianul care a întors autoturismul pe linie dublă continuă, pe strada București, iar în el a intrat un motociclist, care a decedat ulterior, se numește Bazrakan Abdul Rahman.

Polițiștii susțin că cetățeanul sirian, Bazrakan Abdul Rahman, în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea un auttorusim Audi A 4, a vrut să întoarcă mașina peste linie dublă continuă. ”Fără să se asigure a vrut să facă acea manevră riscantă și ilegală. Nu a văzut că din spate circula o motocicletă care a intrat direct în mașina care făcea manevra ilegală”, a declarat un polițist pentru evz.ro.

Motocicleta era condusă de Alexandru Adrian Nicoară, de 37 de ani, din Cluj Napoca. În urma impactului, Nicoară a suferit răni grave și a decedat la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj.

Bazrakan este un om de afaceri sirian și are mai multe afaceri în domeniul industriei alimentare în Cluj Napoca. În 2011, a intrat în atenția SRI după ce a cumpărat mai multe terenuri în zona Aeroportului Internațional Cluj Napoca, unde avea informații că vor fi făcute exproprieri pentru construirea viitoarei piste de aterizare/decolare. Cu acea ocazie, Bazrakan a fost despăgubit cu suma de 322.083 lei pentru aproape 4.000 de mp de teren.

Citește și …
ȘOC și GROAZĂ! Șoferul care a omorât un motociclist NU a fost arestat de polițiștii clujeni și POATE conduce în continuare

Citește și …
UPDATE – FOTO – Accident grav de motocicletă pe strada București. Martori: „Patronul de la „Mama Manu” i-a întors în față, pe linie continuă”

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata