ad
ad

Related Articles

8 Comments

 1. 1

  Ion

  Vrem numele celor implicati.Centralista si ambulanta.Doar asa putem urmari masurile luate.

  Reply
  1. 1.1

   Ziarul Clujean

   O anchetă va stabili asta, dar cel mai probabil, după Anul Nou.

   Reply
 2. 2

  Liviu

  Din pacate personalul de la Ambulanta ar trebui sa lucreze in cimitir , la sapat de gropi ! Poate atunci ar realiza ce inseamna sa ai un salar de 600 RON si munca cit cuprinde ! Pizdele de la Ambulanta isi fac manichiura si raspund la telefon cind vor , pe salarii babane platite din banii nostri ! TU-LE muma lor de hoti ! Nu ma rog decit sa aibe parte de acelasi serviciu cind le vine rindul; !

  !

  Reply
 3. 3

  alexandra

  Nenorocitilor. Nu v-ar fi rusine? Toti numa bani lingai de asa zisi doctori si personal medical.
  Il cunosc pe domnul pe care voi il numiti boschetar si e un om de milioane cu un suflet de aur care a ajuns in situatia aceasta din prea multa bunatate…dar ce sa stiti voi nemernicilor?
  Oare nu va aude bunul Dumnezeu gandurile si vorbele aruncate in scarba? Oare cum ar fi daca printr-o conjunctura proasta ati ajunge si voi in situatia lui si altii v-ar numi boschetari?

  Idiotilor, in loc sa va faceti treaba intr-un mod IMPARTIAL voi v-ati trezit sa aruncati cu vorbe fara sa stiti situatia si ce are omul respectiv pe suflet. Lighioanelor ar trebui sa fiti toti dati afara pentru nesimtirea voastra

  Reply
  1. 3.1

   ella

   bine zis A lexandra!

   Reply
 4. 4

  zsolt

  Observ ca situatia rusinoasa a celor de la dispeceratul de ambulata persista.In urma cu un an la Ira pe strada era un om cazut ,batut,inghetat pe strada.Au sunat niste copii ,dar domnisoarele de la dispecerat nu le dadeau crezare.Pe urma a sunat o femeie invarsta,tot nimica,.Am luat telefonul in mana si am sunat si eu.Nimic.Dupa 40 de minute de la apelul meu au venit(.Sa nu mai punem minutele in care au sunat ceilalti „buni samariteni).Si cu toate astea Domnul Simu nu ia masuri……oare pana cand tine obraznicia asta.?

  Reply
 5. 5

  ella

  Nu pot sa cred asa ceva , oameni fara suflet , inumani , ancheta si dati afara din posturi fara nici o scuza !!!!

  Reply
 6. 6

  Oana

  Nimeni nu o sa pățească nimic și știți de ce?Pentru ca cei care lucrează acolo au pe cineva sus cu ajutorul căreia au ajuns pe postul ăla. Toată lumea știe cum se obține un loc în sistemul sanitar.Cei care într adevăr au suflet și cunoștințe medicale bazate nu pot lucra pentru ca sunt alții cu pile care le iau locul.Nu vreau sa fiu ipocrită sunt și oameni care merita acest post și care l au obținut cu multa munca dar procentul este mic. Așa ca oameni buni rugați va sa nu ajungeți pe mana lor ca e tragic.Am și eu câteva experiențe nu tocmai placute cu cei de la Upu care sunt așa comozi și nu te baga în seama cu o mușcătura de căpușă, pentru ca este posibil ca în orice moment sa se întâmple un accident rutier grav și sa îi aglomerez.Asta ținând cont ca mușcătura de căpușă este o urgență și trebuie tratata ca atare. Pana nu se face ordine de sus în tara noastră , din păcate vor muri mulți cu zile ca șoferul de pe ambulanță trebuie sa și termine cafeaua de băut iar centralista este prea ocupata sa i se usuce oja de pe unghii.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© ZiarulClujean.ro - Toate drepturile rezervate.

ziarulclujean.ro Web analytics