Take a fresh look at your lifestyle.

Clujean beat și fără permis de conducere, accident în Luna

0 5

accident (11)Un bărbat, fără permis de conducere și sub influența alcoolului, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, după ce a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea.

La data de 1 august, în jurul orei 21:00, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din comuna Luna, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a acroșat un autoturism, după care a ricoșat în gardul unui imobil din zonă. Astfel, a provocat distrugerea parțială a gardului, precum și a conductei de distribuire a gazului metan.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că șoferul se afla sub influența alcoolului și nu poseda permis de conducere.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere, fapte prevăzute de Codul penal.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata