ad
ad

Related Articles

One Comment

 1. 1

  IONEL

  În România se face numai sex, dragoste nu mai există.
  „Tonul” sexului îl dau politicienii de la cel mai înalt nivel până la directorii de instituții (numiți și ei politic).
  Putem spune că din cauza politicienilor ne confruntăm nu numai cu sex și viol, avem curvie și prostituție din plin, caracteristică politicienilor.
  Se spune că violul este acel fenomen prin care o persoană este obligată să facă ceva ce nu ar dori să facă, astfel ne confruntăm cu violul-sex, violul de domiciliul etc.
  Cel mai grav este că ne confruntăm și cu violul autoritățiilor asupra cetățeanului și/sau banului public, așa cum este cazul Directorului Școlii Lerești, jud. Arges, care violează bugetul statului prin salariul pe care-l primește din partea Ministerului Educației, semnând condica în fals la școală, în timp ce acesta își petrece cea mai mare parte din timp la biserica unde este popă la negru (în timpul programului școlar).
  Ce poate face un simplu cetățean într-un astfel de caz, este simplu de răspuns:
  – în sensul bun de a schimba sistemul nu are nicio șansă, deoarece salarizarea popii, pentru funcția de Director de școală este realizată cu complicitatea celor care l-au numit în funcție și cărora acesta le dă darul, ori „corb la corb nu-și scoate ochii”.
  – în sensul cel rău, cetățeanul de rând nu poate decât să plece capul și să privească cum Statul Român îl mai jupoaie de un rând de piele, ca să poată popa director Maria Robert să primească salariul (și ce salariul) pentru nemuncă.
  Așadar putem spune că cetățeanul de rând se confruntă zi de zi cu un viol în grup din partea Statului și nu-l apără nimeni, ba din contră i-se spune că violul a fost de fapt dragoste.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© ZiarulClujean.ro - Toate drepturile rezervate.

ziarulclujean.ro Web analytics