Take a fresh look at your lifestyle.

Cu copiii plecați din țară, o bătrână de 85 de ani a fost snopită în bătaie și jefuită în propria casă

1

Lucretia-Rus-batrana-batuta-si-jefuitaSingură pe această lume și vulnerabilă. Așa a rămas o bătrână de 85 de ani din localitatea clujeană Vad. Aceasta a fost bătută cumplit și jefuită în propria casă. Hoții au plecat doar cu 5 lei. Atât mai avea bătrâna din pensie.

Laurenţia Rus, o bătrânică în vârstă de 85 de ani din comuna clujeană Vad, este o femeie bolnavă de demenţă, având şi Alzheimer, care datorită stadiului avansat al bolii este îngrijită pe timpul zilei, până noaptea târziu, de către o vecină, scrie ziuadecj.realitatea.net.

„Bani, bani, asta mi-or cerut. Şi dacă le-am spus că-s în bancă şi nu-i ţin în casă, să n-ajungă la hoţi, m-or bătut cu pumnii şi apoi s-or dus. O făcut ce-or vrut, ce să fac, eu doar mă uitam la ei cu ochii. Mi-au luat numai vreo cinci lei, pe care-i aveam acolo. Aşa-i când eşti bătrână, singură şi copiii ţi-s plecaţi, nu poţi să te rogi decât să te ia Dumnezeu, să nu rămâi de necaz”, povesteşte bătrâna, plângând, marţi, 23 iunie, pe holul IML Cluj, unde o adusese fiica ei pentru a fi consultată.

Legiştii clujeni i-au recomandat bătrânei două săptămâni de îngrijiri medicale pentru echimozele ce-i brăzdau trupul.

„La această oră a fost identificată deja o persoană bănuită de săvârşirea mai multor acte infracţionale şi dacă certificatul medico-legal al victimei va confirma că e vorba de lovire, ne vom sesiza pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe”, a declarat pentru Ziua de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

foto: ziuadecj.realitatea.net

Citește și
1 Comentariu
  1. buboipetru@yahoo.com spune

    Sant sigur ca acesti talhari vor fi prinsi si vor plati pentru nemernicia lor!

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata