ad
ad

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  gheorghe

  Nu este normal ca polita de asigurare sa fie intocmita pe masina, mai ales in cazul masinilor inmatriculate pe Societate Comerciala. De ex: Am un sofer care I-mi face dauna cu un autovehicul de la firma, eu ca patron platesc polita marita la urmatoarea reinnoire, iar soferul respectiv pleaca la alta firma si provoaca alte daune. Patronii platesc iar adevaratii responsabili nu sunt trasi la raspundere. Polita RCA trebuie sa intocmita pe numele soferului si sa mearga mana-n mana cu permisul de conducere, NU CU MASINA!!!!

  Reply
 2. 2

  gheorghe

  Exista proprietari de autoturisme care nici macar nu au permis de conducere, ei daca nu vor avea niciodata dauna pe numele lor pot sa ajunga cu masina respectiva la un bonus maxim. Masina fiind condusa de vecinu, matusa, unchiu, etc. Nu este correct.
  Domnilor parlamentari, domnule „copy-paste”, stimati cetateni, este atat de simplu sa ne uitam cu se procedeaza in alte state din UE de ex: Anglia, permisul este valabil doar insotit de polita de asigurare, polita care se emite si are pretul diferentiat functie de experienta conducatorului auto, clasa de autovehicole pentru care este emis permisul, istoricul de dauna al cond.auto etc. e atat de simplu, doar ne uitam la atii si copiem….

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© ZiarulClujean.ro - Toate drepturile rezervate.

ziarulclujean.ro Web analytics