ad
ad

Related Articles

12 Comments

 1. 1

  iulia

  Domnule Pugna, reacționați degeaba… pentru ca asta e adevărul… sunt probleme mari si de igiena si comportament. Sunt si taximetriști care chiar se poartă foarte frumos si își fac meseria, dar sunt si cei care plini de tupeu de doi bani…Chiar de la Nova mi s-a întâmplat sa am probleme si sa mi se zică ca ”domnita te iau, te duc, mai faci si figuri”, de parca m-ar fi dus pe banii lui. In condiții de genul, mai bine iei autobuzul ca poți prinde servicii mai bune… Așadar, nu ca nu aveți si dvs o doza de dreptate… dar… analizați-vă si colegii si apoi faceți pe filosoful.

  Reply
  1. 1.1

   Pugna Ioan

   stimată doamnă Iulia. Am scris aceste randuri , constient de doza de adevar din editorial reflectate in realitate. Orice experienta neplacuta va rog respectuos sa o sesizati dispeceratului.Fara un feedback de la dumneavoastra ,clientii, niciodata nu o sa se schimbe ceva.
   Din pacate a devenit un obicei in mediile on line ca ,in lipsa de subiecte, sa fie „fabricate” articole legate de noi.Niciunul! unul macar scris in mod pozitiv.O simpla cautare va confirma ca activitatea primariei nu este atat de expusa publicului cititor cum este taximetria. De cei mentionati de dumneavoastra, care isi fac meseria onest,corect, cu placere , nimeni nu scrie nimic!
   O problema generalizata , din pacate la noi, este consumul de can can.

   Reply
   1. 1.1.1

    Ziarul Clujean

    Stimate domn Pugna,

    Opriți-vă din avânt! ZiarulClujean.ro nici măcar nu era obligat să vă dea drept la replică. Nu erați citat nicăieri și nu era menționată nicio firmă. V-a fost oferit spațiu pentru acest lucru, deși nu a generalizat nimeni situația taximetriștilor jegoși. Încercați la alte publicații și vedeți dacă veți primi drept la replică. Fiți sigur că NU! Și faptul că unii își fac treaba, foarte bine! Dar atunci să-i arătăm pe cei care nu o fac, să revină la nivelor celor respectați. Acesta este și motivul articolelor. Că sunt și taximetriști buni, nu contestă nimeni. Nici statuie nu li se va ridica.

    Reply
   2. 1.1.2

    iulia

    Domnule Pugna… au fost doua plangeri la dispecerat si sa nu mai povestesc restul intamplarii…Ce masuri s-au luat, voi stiti pentru ca pe mine nu m-a mai anuntat nimeni, desi am solicitat asta lucru. In plus da, dupa cum am spus, sunt angajatii care isi fac frumos meseria… dar sa nu uitam ca pentru asta suntem platiti…iar o cursa de taxi nu e 2 lei, cat un capat de bilet, fapt pentru care atat timp cat sunt dusa cu masina pe banii mei, doresc sa fiu tratata pe masura respectului pe care il ofer.

    Reply
 2. 2

  Jhony Bravo

  1- ingrijirea masinii precum „propriul copil”, denota probleme psihice.2-clientul are voie sa”puta”, pana la urma, el da banul.3-sunt taximetristi jegosi dar, sunt si curati.nu am facut o statistica pana acum dar, o sa fac una.sa vedem cati jegosi,curati si, nesimtiti exista.

  Reply
  1. 2.1

   gibilan

   Clientul are voie sa puta pentru ca da banu? Te-n pizda ma-tii de nesimtit!

   Reply
 3. 3

  Cipri

  Subscriu Iuliei. . . numai mai comentez alte aspecte. . .

  Reply
 4. 4

  Cipri

  Subscriu Iuliei. . . nu mai comentez alte aspecte. . .

  Reply
 5. 5

  Constantin

  Mass media trebuie sa inteleaga ca pentru a indrepta lucruri strambe trebuie sa le promoveze pe cele drepte nu doar sa arate cu degetul ce-i urat . Obiectivismul este o mare calitate ce nu prea se mai gaseste in presa romaneasca. Peste tot numai rautate si invrajbire. Laudati mai mult ce este frumos si corect , dati exemple bune daca vreti sa promovati binele.
  Peste tot sunt denigrati taximetristii prin prezentarea uscaturilor din acest domeniu . Ce-i drept ponderea lor este destul de mare dar cred ca ar trebui investigat in acelasi timp si de ce s-a ajuns aici ? Nu cumva din cauza nivelului de educatie din ce in ce mai scazut? Nu cumva din cauza unor legi proaste ?
  Un jurnalism de calitate analizeaza si prezinta cauze, nu efecte !

  Pe langa toate acestea, cand pe toate majoritatea canalelor de televiziune se promoveaza curve , hoti si inculti nu vi se pare normal sa devenim o tara de cocalari ?

  Reply
 6. 6

  Andrei

  Asta cum ca clientu are voie sa ‘ puta ‘ pe banii lui e total deplasata Jhonny Bravo. Mi se pare ca te.ai bagat degeaba in seama.Sa se duca sa se spele pe banii lui cred ca e mai potrivita.

  Reply
 7. 7

  Vasiile

  Ca să nu mai vorbim de mizeria de nedescris de la toate standurile de taxi din Cluj unde întotdeauna e plin de chiștoace și păhărele de plastic de cafea, plus bețișorul aferent. Tot o zi proastă au în fiecare zi toți cei care le aruncă? Sau e doar prostie?

  Reply
 8. 8

  bogdan

  90% din cazuri,clientii sunt de vina ,deoarece poti sa stai in stand mult si bine cu masina curata si ingrijita ca,clintul se urca in loganul ruginit si murdar de langa tine la volanul caruia este cate un mos la care-i put izmenele a pisat. ASA CA DRAGI CLIENTI BELITI OCHII INAINTE DE A VA URCA INTR-UN TAXIU DE ACUM INAINTE ,DACA VRETI SA NU MAI PATITI LA FEL!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© ZiarulClujean.ro - Toate drepturile rezervate.

ziarulclujean.ro Web analytics