Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – Cine este tânărul care a ars de viu în accidentul de la Tureni și ce a făcut în ultimele ore de viață

0

lucian-blaga-accident-tureniTânărul care a ars de viu în accidentul de la Tureni se numește Lucian Blaga. Viața lui s-a sfârșit brusc, duminică seara, la 30 de ani, la ieșire din Tureni spre Cluj-Napoca. El a intrat cu autoturismul într-un parapet, din beton, despărțitor al sensurilor de mers. Mașina s-a aprins ca o torță iar Lucian a murit ars de viu.

lucian-blaga-ars-de-viu-accident-tureni (3)Lucian Blaga avea 30 de ani și era din comuna Tureni. Potrivit unor surse din anchetă, Lucian ar fi consumat mult alcool înainte de accident, pe toată durata zilei de duminică. Tânărul ar fi fost la ziua de naștere a unui prieten din localitate.

În jurul orei 23.00, acesta s-a urcat la volanul mașinii sale și a pornit cu viteză spre Cluj-Napoca. La ieșire din Tureni s-a izbit cu autoturismul de parapetul despărțitor. Acela a fost momentul în care autoturismul a luat foc și tânărul a ars de viu.

Lucian, spun anchetatorii, avea permis de conducere de mai puțin de 6 luni.

Lucian Blaga locuia în Tureni, era logodit, și avea împreună cu viitoarea soție o fermă. El a fost plecat câțiva ani în Danemarca, unde a muncit, spun apropiații lui.

Citește și …
IMAGINI ȘOCANTE! Bărbat ars de viu în accident la Tureni. Au rămas doar oasele! Polițiștii, agresivi cu jurnaliștii

tanar-ars-de-viu-accident-tureni

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata