Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – Consilier local din Beliș, condamnat de trei ori, plasat sub control judiciar după ce a ultragiat un polițist

0

Răzvan Popșea, consilier local PSRO la Primăria comunei Beliș, este cercetat penal și plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Asta pentru că a făcut scandal în două locații, în aceeași seară, iar la intervenția forțelor de ordine a ultragiat un polițist. Popșea nu este străin de cercetările penale, acesta fiind condamnat în trei dosare.

Prima scenă de nebunie a avut-o Răzvan Popșea, spun sursele noastre, într-un bar din Huedin, unde a rupt mai multe mese și a spart tot ce i-a ieșit în cale. El a fost ajutat de alți prieteni, din zonă.

După ce au făcut prăpăd în cârciuma din Huedin, în aceeași seară, Popșea și gașca s-au mutat la o altă locație, la o pensiune din Șaula, localitate aflată în apropierea Huedinului. În această pensiune avea loc o petrecere aniversară privată, la care Popșea și prietenii săi au descins și au început să facă scandal.

“Popșea Răzvan și vreo 10 prieteni au dat buzna neinvitați la petrecerea privată și au făcut scandal, au început să amenințe oamenii doar ca să-și arate puterea. Mulți din cei care eram la petrecere ne-am speriat văzând comportamentul animalic și am sunat la 112 să cerem ajutor”, spune unul dintre petrecăreți.

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului pentru a calma spiritele, dar Popșea s-a luat la harță și îmbrânceli cu oamenii legii, care s-au văzut nevoiți să-l încătușeze. Acesta a fost și momentul în care circul a căpătat amploare, spun martorii.

“Polițiștii au încercat să-l încătușeze pe Popșea, dar nu au reușit în primă fază pentru că prietenii lui trăgeau de el și le-au sărit polițiștilor în spate. Circul s-a terminat imediat ce agenții au reușit să-l imobilizeze și să-l ducă la secție”, ne spune același martor.

În timp ce era încătușat, Popșea l-a ultragiat pe unul dintre polițiști spunând că îi omoară familia și pe el. Această amenințare gravă, care se încadrează la infracțiunea de ultraj, a fost făcută de față cu persoanele de la petrecerea privată și polițiști.

Răzvan Popșea are două condamnări definitive cu suspendare, una cu executare în apel și alte dosare de cercetare penală deschise pe numele lui.

În aprilie 2009, el a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Mai exact, în repetate rânduri a pus în circulație un autovehicul neînmatriculat și a circulat fără permis.

După acest episod, Popșea mai are o condamnare definitivă, cu suspendare, pentru infracțiunea de amenințare.

În septembrie 2016 a fost condamnat la 2 ani și două luni de închisoare, cu executare, pentru infracțiunea de lovire sau alte violenţe. Popșea a făcut apel împotriva sentinței dată de magistrații de la Judecătoria Huedin, iar dosarul este acum în apel la Tribunalul Cluj.

La aceste condamnări și dosare, lui Popșea i se mai adaugă și acuzația de ultraj. Acest ultim dosar este, cel mai probabil, picătura care a umplut paharul și totodată biletul lui Răzvan Popșea către pușcărie.

Proprietarul pensiunii din Șaula a depus și el plângere împotriva lui Răzvan Popșea pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Ioan Florea spune că deja a fost amenințat să-și retragă plângerea.

Citește și …
Consilierul local din Beliș, cel care a amenințat că ucide un polițist și pe familia acestuia, a fost ARESTAT!

foto: Facebook –  Razvan Popsea

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata