ad
ad

Related Articles

5 Comments

 1. 1

  Ionut

  udmr-istii nostri dragi. in loc sa aiba grija de familia de maghiari din aghiresu care are probleme mari, ei umbla beți la volan.

  Reply
  1. 1.1

   Ionut

   este vorba de familia Batka

   Reply
  2. 1.2

   Izabella

   Care familie de maghiar din Aghiresu are probleme? Fii mai explicit. Doresc sa-i ajut. Multumesc.

   Reply
   1. 1.2.1

    Ziarul Clujean

    Făcând abstracție de acest articol, dacă doriți să ajutați, o puteți face la această familie. Articolul este scris de noi în luna aprilie. Familia este din Aghireșu și este una cu probleme.

    http://ziarulclujean.ro/udmr-istii-se-bat-pentru-functii-babane-maghiarii-traiesc-in-saracie-bogdan-huja-liderul-prm-cluj-si-colegii-sai-ii-ajuta-pe-nevoiasi/

    Reply
 2. 2

  Nagy Alpar

  Stimate domnule Huja. Ca preot al comunității reformate din Aghireșu, îmi exprim respectul pentru gestul exprimat față de unul dintre enoriașii mei. Totuși, nu pot să trec cu vederea modul în care vă folosiți de acest gest să denigrați comunitatea maghiară și reprezentanții ei. Doresc să vă informez, că nu sunteți singurii, care i-ați ajutat pe familia Batka. Ei au primit ajutoare de două ori și din partea bisericii reformate, în noiembrie 2015 și de Crăciun, tot în 2015. Sunt alocate fonduri pentru încă un pachet, pe care îl vor primi în mai 2016. Doresc să vă informez, că în comunitatea noastră sunt peste 80 de familii nevoiașe, care au nevoie de asemenea gesturi. Noi nu alegem numai una dintre ele, ci încercăm să-i ajutăm pe toți. Nici nu ar fi indicat să consideri o familie mai nevoiașă decât cealaltă. Sper, că vă dați seama, că a susține cu ajutoare atâtea familii, necesită un efort financiar de amploare, fonduri, pe care biserica noastră nu le primește (de la stat în nici un caz). Iar aceste acțiuni nu sunt mediatizate pe site-uri online, și nu chemăm în război casa de pensii, primăria, sau alte instituții, că nu ar ajuta nevoiașii. Noi îi ajutăm pur și simplu, fără a face caz din acest lucru. Așa, că vă rugăm cu respect, să nu folosiți aceste gesturi, pentru a strânge popularitate politică. Dacă ajutați, faceți acest lucru astfel, să nu folosiți gestul Dvs, poentru denigrarea comunității maghiare. Cu respect, Alpar NAGY, preot paroh.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© ZiarulClujean.ro - Toate drepturile rezervate.

ziarulclujean.ro Web analytics