Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – A fost MĂCEL! Patru persoane înjunghiate la Târgul auto de la Gilău

1

upu-unitatea-primiri-urgente-cluj-napoca (2)Patru persoane au ajuns la spital înjunghiate, după un scandal care a izbucnit în Târgul auto din Gilău – Cluj. Încăierarea a avut loc între mai mulți țigani și numai mascații au reușit să calmeze spiritele.

Măcelul a început la ora 09.00, sâmbătă dimineața. Nu se știe cauza pentru care țiganii din două tabere rivale au scos cuțitele și s-au înjunghiat reciproc.

Patru persoane au ajuns la spital în urma bătăii, una dintre ele fiind băgată de urgență în operație.

„În Târgul de mașini din Gilău s-a iscat un conflict între mai multe persoane, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite. Acestea au fost transportate la UPU1 Cluj-Napoca pentru îngrijiri de specialitate. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de poliție precum și polițiști de acțiuni speciale, ordinea publică fiind restabilită în zonă. Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție”, ne-a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

dafinel-muncaciu

UPDATE -1 

Potrivit unor surse, circul de la Târgul de mașini a început după ce Dafinel Muncaciu (foto), din Baciu, şi fratele său i-au atacat pe Ţambric, ginerele șefului romilor din Gilău, Rudi Varga, şi pe încă o femeie.

UPDATE -2

Mai multe persoane implicate în conflictul de la Târgul auto au fost duse la audieri la Poliția Florești. Pirandele au ajuns și ele să-și susțină bărbații.

UPDATE – 3

Polițiștii i-au luat pe scandalagii și i-au dus la Poliția Municipiului Cluj-Napoca pentru audieri. Dosarul este coordonat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Citește și …
Pirandele au făcut circ la Unitatea de Primiri Urgențe. În ce stare sunt înjunghiații de la Târgul auto din Gilău

scandal-upu-unitatea-de-primiri-urgente-persoane-injunghiate-targul-auto-gilau (1) scandal-upu-unitatea-de-primiri-urgente-persoane-injunghiate-targul-auto-gilau (2) scandal-upu-unitatea-de-primiri-urgente-persoane-injunghiate-targul-auto-gilau (3) scandal-upu-unitatea-de-primiri-urgente-persoane-injunghiate-targul-auto-gilau (4) scandal-upu-unitatea-de-primiri-urgente-persoane-injunghiate-targul-auto-gilau (5)

Citește și
1 Comentariu
  1. Doru spune

    Eu il cunosc personal pe unul dintre oamenii ce a fost implicat in acest scandal si vreau sa spun ca faptul ca e de etnie roma, nu face nicio diferenta, pentru ca cunoscandu-l de mai multi oameni am reusit sa descopar ca este o persoana buna si inteligenta. Cu siguranta Elisei nu are nicio vina in acest incident, si a fost implicat in toata povestea asta datorita altor oameni 🙁

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata