Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Accident în lanț la Tureni. Ce au descoperit polițiștii

0

accident-in-lant-tureni (3)Trei mașini au fost avariate, vineri dimineața, într-un accident rutier care a avut loc în localitatea clujeană Tureni. Accidentul în lanț s-a produs din cauza nepăstrării distanței de siguranță în mers.

Prima mașină, condusă de o femeie de 38 de ani, din județul Brașov, a oprit la zebră pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor, spun oamenii legii. Al doilea autoturism, condus de un bărbat de 46 de ani, din județul Alba, a oprit în condiții de siguranță în spatele primei mașini. Al treilea autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din județul Cluj, a lovit mașina din Alba și a proiectat-o în cea de Brașov.

Polițiștii care s-au deplasat la locul accidentului, pentru întocmirea actelor de constatare a avariilor, au descoperit că cel de-al treilea autoturism, al cărui șofer este vinovat de producerea coliziunii, nu este înmatriculat.

Tânărul de 23 de ani, din Cluj, este acum cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și va trebui să plătească din buzunarul propriu pagubele produse la cele două mașini în care a intrat.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

accident-in-lant-tureni (4) accident-in-lant-tureni (6)

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata