Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Gălățean tăiat de tren la Sânnicoara

0 6

accident-tren-sannicoara-CLUJSfârșit cumplit pentru un bărbat de 43 de ani. Acesta și-a dat ultima suflare după ce a fost lovit și tăiat de roțile unui tren în Halta Dezmir, comuna Sânnicoara. Tragedia a avut loc duminică seara. Gălățeanul care a murit era sub influența băuturilor alcoolice, alături de încă un prieten de pahar.

Bărbatul intenționa să traverseze calea ferata pe la H. Dezmir însoțit de un prieten. Aceștia se aflau sub influența alcoolului, unul din ei fiind într-o stare mai avansată de ebrietate, scrie Sannicoara.ro.

Bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut de pe peron exact în fața trenului, impactul fiind fatal.

La fața locului a ajuns de urgență un echipaj SMURD și o o autospecială.

”În jurul orei 23.00, Poliția a fost sesizată că trenul Inter Regio, care circulă pe relația Oradea-Mangalia, în halta CF Sânnicoara a accidentat mortal o persoană de sex masculin. Polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Galați, care ar fi traversat linia ferată fără să se asigure”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Martorii spun că bărbatul lucra în Sânnicoara și locuia împreună cu colegii de muncă într-o casă închiriată pe Strada Aviatorilor.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata