Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Opt traficanți de droguri, din Cluj, au fost arestați. Cine sunt ei și ce s-a găsit la percheziții

0

PERCHEZITIILa datele de 03.08.2016 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Alexandru Sebastian Cioban, Roberto Imre Kallo, Alexandru-Raul Moldovan, Albert Lăcătuș, Paul Cezar Satmari, Marius Gabriel Cioban, Marius Bobi Kiss și, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Un inculpat a fost plasat sub control judiciar.

Actiune drog1Cei 8 membri ai grupării, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, din Cluj-Napoca și Baciu, ar fi procurat, comercializat și deţinut, pentru consum propriu, substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii iulie 2016 inculpaţii au procurat şi distribuit mai multor consumatori de pe raza judeţului Cluj produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate în cauză au fost găsite şi ridicate 124 de pliculețe cu substanță sub formă pulverulentă și aproximativ 1 kilogram de substanță sub formă vegetală, susceptibilă a avea efecte psihoactive.

De asemenea, au fost ridicate cântare electronice, instrumente de consum, precum și 34.240 de lei, care ar proveni din comercializarea substanțelor psihoactive.

Totodată, au fost ridicate 2 arme de panoplie și un pistol cu gaze, iar două autoturisme, pe care inculpaţii le-au folosit pentru distribuirea substanțelor, au fost indisponibilizate.

La data de 04.08.2016 Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile. Din cei 8, unul dintre inculpați a fost pus sub control judiciar.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata