Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Vești bune de la Șulea! De sâmbătă seara se poate circula pe strada Cetății din Florești

0 5

reabilitare-strada-cetatii-floresti-1Horia Șulea pare să se fi ținut de cuvânt! Strada Cetății din Florești este reabilitată total, înainte de termenul de finalizare. Cetății II, ultimul tronson terminat, cu 4 zile înainte de termen, va fi redat circulației sâmbătă seara începând cu ora 18.00.

Strada Cetății a fost reabilitată total, iar un tronson, II, a fost făcut în 10 zile pentru a rezista traficului greu de până la 14 tone pe osie.

„Cetății II este gata cu patru zile înainte de termenul de finalizare. Vorbim de o reabilitare din fundație, un drum care va rezista traficului greu de până la 14 tone pe osie. Să vă faceți o idee, pot trece TIR-uri pe strada Cetății. Traficul va fi reluat din această seară, începând cu ora 18.00”, ne-a declarat Horia Șulea, primarul comunei Florești.

Strada Cetății are o lungime de peste 4 kilometri. La reabilitare ea a fost împărțită în trei tronsoane. Tronsonul I și III au fost finalizate deja, tronsonul II, de aproximativ 890 de metri, este gata sâmbătă.

 

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata