Take a fresh look at your lifestyle.

Frig de crapă pietrele de Revelion! Prognoza națională și pe Cluj pentru următoarele trei zile

0

gerVremea se răcește drastic începând de astăzi. Astfel că miercuri, în Ajun de Anul Nou, mercurul din termometre va scădea foarte mult. Meteorologii spun să gerul cumplit va persista și după Anul Nou.

În județul Cluj în următoarele zile vremea urmează trendul național, iar temperatura se va situa, pe timpul nopții, în cele trei zile de prognoză, între -15 și -18 grade Celsius. Nici pe timp de zi nu va fi mai bine. Temperaturile maxime vor urca până la – 1 grad Celsius, iar cele minime vor coborî până la -7 grade.

La nivel național situația arată și mai dramatic. În anumite zone temperaturile pot scădea până la -25 de grade Celsius.

„Miercuri, în ultima zi a anului, vremea va fi geroasă dimineaţa şi noaptea, în toată ţara, dar local gerul va persista chiar şi pe parcursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -12 şi -4 grade, iar cele minime se vor încadra între -20 şi -10 grade, mai scăzute în zonele depresionare, până în jurul a -25 de grade. Același tren se păstrează până la sfârșitul săptămânii”, transmite Administrația Națională de Meteorologie.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata