Take a fresh look at your lifestyle.

GALERIE FOTO – ”Buni ca Moș Crăciun”, un real SUCCES! Sute de copii săraci, din județul Cluj, au primit cadouri. Pentru asta, clubul Revolution Cluj dă mare petrecere la care ești invitat și TU!

0

Cluj Revolution Cluj - Campanie mai buni ca Mos Craciun (27)Club REVOLUTION sărbătorește zâmbetul copiilor care nu mai sperau că Moș Crăciun va ajunge la ei. Vineri seara, a doua zi de Crăciun, Club Revolution Cluj-Napoca sărbătorește și  succesul pe care campania “Buni ca Moș Crăciun”l-a avut.

Evenimentul vine după ce tinerii de la TNL, împreună cu clubul clujean, au organizat o seară caritabilă în care s-au strâns donații pentru copiii bătuți de soartă din mediul rural. Din bani adunați s-au făcut  321 de  cadouri și au fost distribuite în peste 25 de sate din județul Cluj.

revolution-cluj-napoca-petrecere-de-craciun
Petrecere la Revolution Cluj, a doua zi de Crăciun

Seara de vineri va fi una remarcabilă cu adevărat. Atmosfera REVOLUTION  îi va cuprinde pe cei prezenți la eveniment, la fel ca în seara donațiilor.

De această dată, participanții vor dansa și se vor distra mulțumiți fiind că au adus bucurie în sute de case.

Momentul de ajutorare a copilașilor săraci a fost unul revoluționar. Revolution Cluj-Napoca este singurul local din oraș care s-a implicat într-o amplă campanie caritabilă. Pe lângă banii din donații, managerul localului a contribuit la campanie cu 10% din totalul încasat pe consumația din acea seară.

Simion Negrea, general manager la Revolution, dorește să le mulțumească tuturor persoanelor care au participat la evenimentul caritabil și s-au implicat cât au putut în campania dedicată copilașilor amărâți.

Și tinerii de la TNL Cluj s-au declarat mulțumiți pe rezultatele serii caritabile din data de 12 decembrie și spun că și anul viitor vor participa la astfel de evenimente, cu ambiții mult mai mari.

Club Revolution este situat pe strada Regele Ferdinand din Cluj-Napoca,  în clădirea Central, la etajul 1. Informații și rezervări se pot obține la numărul 0737 – 018 916.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata