Take a fresh look at your lifestyle.

HALUCINANT – De ce nu este sancționată avocata TUPEISTĂ, cea care a parcat cu nesimțire pe locul persoanelor cu handicap

0

mircea-bravo-bianca-veronica-pertaAvocata din Cluj-Napoca Bianca Veronica Perța nu a fost amendată pentru faptul că a parcat cu nesimțire pe locul rezervat persoanelor cu handicap, de pe Bulevardul Eroilor, deși comediantul Mircea Bravo i-a atras atenția. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj au încercat să ne ducă de nas și să spună că nu au lege pentru a o amenda, dar când le-am spus legea au tăcut.

Există lege pentru a sancționa astfel de abateri. Daniel Boie de la IPJ Cluj spunea că nu. În momentul în care a aflat de lege, de la noi, comisarul-șef a spus că avocata tupeistă poate fi sancționată. Ieri spunea că nu.

Surse din IPJ Cluj spun că există o ezitare de a fi sancționată Bianca Veronica Perța. Asta pentru că familia fostei doamne Almășan, actual Perța, este în relații foarte bune cu familia împuternicitului la conducerea Poliției Rutiere Cluj, Sorin Iovu Rus. „Soso”, după cum îi spun sursele noastre.

Daniel Boie de la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a declarat inițial, pentru publicația noastră, că avocata nu poate fi amendată pentru că indicatorul „Persoane cu handicap” este unul de informare, nu de obligare.

Ziarul Clujean, cu ajutorul unui cititor, le-a arătat polițiștilor că există o lege, o lege pe care ei, probabil, nu o știau, sau nu voiau să o știe, o lege în baza căreia avocata tupeistă poate fi sancționată.

Iată legea:

„L448/2006 art. 100- f) parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap, se sancționează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv;”

Citește și …
Avocata TUPEISTĂ lovește din nou și amenință cu judecata! Cum se apără Bianca Perța

Citește și …
Petiție online pentru excluderea din avocatură a TUPEISTEI Bianca Veronica Perța. Tu semnezi?

Citește și …
Avocata Bianca Perța este TUPEISTA, din clipul lui Bravo, care a parcat pe locul unui handicapat. Nu poate fi sancționată!
Citește și …
VIDEO – Mircea Bravo, lecție DURĂ pentru cei care parchează pe locurile persoanelor cu handicap. O șoferiță a fost NESIMȚITĂ!

Urmărește fluxul de știri ziarulclujean.ro și pe Facebook!

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata