Take a fresh look at your lifestyle.

Hoț din Iași, prins de polițiștii clujeni în timp ce transporta bicicleta furată cu trenul

1

retinutiÎn doar câteva ore de la comiterea faptei, poliţiştii clujeni au identificat un bărbat bănuit de furt şi au recuperat prejudiciul creat.

La data 27 iunie, Poliţia municipiului Gherla a fost sesizată de către o femeie de 34 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unui furt.

În fapt, în noaptea de 26/27 iunie, femeii de 34 de ani, din Gherla, i-ar fi fost sustrase mai multe bunuri, printre care şi o bicicletă, din autoturismul parcat pe strada George Coşbuc, din Gherla.

Femeia a reclamat un prejudiciu de circa 700 de lei.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de poliţişti în trenul care circula pe ruta Bistriţa Nord – Cluj-Napoca, în apropierea staţiei CF Bonţida, la câteva ore de la comiterea faptei.

Bărbatul de 33 de ani, din Iaşi, avea asupra sa o bicicletă a cărui provenienţă nu o putea justifica, iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că este cea reclamată ca sustrasă.

Bunul a  fost ridicat şi restituit persoanei vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Citește și
1 Comentariu
  1. Piese biciclete spune

    Mai bine o dezmembra in piese mai mici si o baga intr-un sac. Asa se intampla cand hotii n-au imaginatie 😉

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata