Take a fresh look at your lifestyle.

IMAGINI DURE! Bătaie între doi polițiști. Unul dintre ei a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Cluj-Napoca

0 4

Incident deosebit de grav între polițiștii sălăjeni. După ce au participat cu toții la bilanțul pe anul trecut, oamenii legii s-au strâns la o paranghelie polițienească în Șimleu Silvaniei, așa cum o fac de obicei. Numai că, de această dată, doi polițiști s-au luat la bătaie în momentul plecării de la petrecere. Unul dintre cei doi a suferit leziuni grave în urma altercației, astfel că a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Cluj-Napoca. Polițistul agresor a fost reținut în arestul IPJ Sălaj pentru 24 de ore și este acuzat de tentativă de omor.

Mircea Gaidoş, în vârstă de 29 de ani, poliţist de la Poliţia Orăşenească Şimleu Silvaniei, a fost snopit în bătaie de un coleg, miercuri noaptea, în timp ce se întorcea de la petrecerea organizată după bilanţul activităţii pe 2017. Bărbatul petrecuse alături de colegii săi la Cabana Brădet de la marginea oraşului, iar pe drumul spre casă a fost agresat de Ioan Onica, în vârstă de 26 de ani, unul dintre colegii săi. Din motive deocamdată neştiute, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, Onica s-a năpustit asupra lui Gaidoş aplincându-i o serie de pumni.

„Poliția a fost sesizată prin apel la 112 de faptul că pe strada Brădet din Șimleu Silvaniei a avut loc o agresiune între două persoane. Echipa complexă a constatat că atât victima, cât și agresorul sunt polițiști. Ambii polițiști lucrau în cadrul Poliției Șimleu Silvaniei la Serviciu de Ordine Publică. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, acuzația fiind de tentativă de omor. Unul dintre polițiști este reținut pentru 24 de ore și se află în arestul IPJ Sălaj. Deasemenea, IPJ Sălaj a demarat și o anchetă internă, urmând ca la finalul ei să fie dispuse măsurile legale”, ne-a declarat Maria Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj aduce la cunoştinţa opiniei publice că, în dosarul nr. 12/P/2018, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul O.I.A., agent principal de poliţie la Poliţia Oraşului Şimleu Silvaniei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor, prev. de art. 32 C.p. rap. la art. 188 C.p., asupra victimei G.M.D., agent de poliţie la aceeaşi unitate de poliţie, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Faţă de inculpat, la data de 17.01.2018, s-a dispus măsura reţinerii preventive pe o perioadă de 24 ore”, precizează procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj într-un comunicat de presă.

foto: ZTV

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata