Take a fresh look at your lifestyle.

Înfiorător! Ce a făcut bărbatul din Aghireșu Fabrici înainte de a-și călca soția cu mașina și a se sinucide

0

La doar o zi după accidentul din Aghireșu Fabrici, ies la iveală detalii cutremurătoare din dosar. Anchetatorii spun că Iuliu și-a pregătit planul de a-și călca soția cu mașina, cu intenția de a-i lua viața, și de a se sinucide. Cunoscuții bărbatului se declară șocați de faptele lui. Cei doi soți erau căsătoriți de 19 ani și aveau o fetița de 10 anișori. Femeia se află în continuare în spital, în timp ce bărbatul va fi ridicat luni de la morgă.

Potrivit datelor din dosarul aflat pe masa anchetatorilor, Iuliu, de 42 de ani, a decis să o omoare pe Dana, de 40 de ani, după care să se sinucidă. Cei doi soți se aflau în proces de divorț, iar pe 19 ianuarie 2017 judecătorii programaseră ultimul termen.

Cercetările arată că bărbatul a plănuit de cel puțin două săptămâni să-și omoare soția și pe urmă să se sinucidă. Martorii au declarat că Iuliu era extrem de abătut și se afla într-o depresie puternică. Depresiv și știind ce urmează să facă, bărbatul și-ar fi sunat fiica de 10 ani pentru a-i spune că există posibilitatea ca ea să rămână fără „mămică și tătic”.

Vineri, când și-a călcat soția cu mașina apoi s-a sinucis, Iuliu a pregătit un bilet de adio, dar și un costum cu care să fie înmormântat. Biletul prin care își justifică fapta și hainele au fost găsite pe patul lui din dormitor. În linii mari, bărbatul o făcea vinovată pe femeie pentru situația în care s-a ajuns, respectiv divorțul și accidentul.

DE LA CE A PORNIT TOTUL
Apropiații familiei au declarat pentru publicația noastră, Ziarul Clujean, că certurile dintre cei doi soți au început de 4-5 ani. La acea vreme, oameni „binevoitori” i-au spus clujeanului că Dana îl înșeală cu un polițist din Aghireșu. Zvonurile nu s-au confirmat, dar cu toate acestea Iuliu a început să fie posesiv și gelos.

În acest an, Dana ar fi aflat cu dovezi că Iuliu o înșeală. Acesta a fost și momentul în care femeia a decis să intenteze divorț. Iuliu ar fi avut o aventură cu o altă femeie. În momentul în care ar fi vrut să pună capăt relației extraconjugale, amanta i-ar fi trimis Danei mai multe fotografii cu soțul ei în ipostaze intime.

URMĂRILE
Vineri seara, bărbatul a luat mașina și a așteptat ca soția lui să iasă din curte. În acel moment de nebunie, el a călcat pedala de accelerație și a dat cu autoturismul peste soție. Femeia accidentată a căzut ca secerată la pământ, într-o baltă de sânge. Iuliu și-a continuat drumul câteva sute de metri, iar la ieșire din localitatea Aghireșu Fabrici a intrat, spun anchetatorii, intenționat, într-un zid și o țeavă de gaz. La puține momente după impact, Iuliu a decedat. Dana se află în spital cu picioarele rupte.

Citește și ….
EXCLUSIV – FOTO/VIDEO – Caz șocant în Aghireșu Fabrici. A dat cu mașina peste soție, după care s-a sinucis intrând într-o țeavă de gaz și un zid

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata