Take a fresh look at your lifestyle.

IPJ Cluj recunoaște că A FURAT și s-a lăudat cu meritele jandarmilor!

0

politistiDupă ce publicația noastră, Ziarul Clujean, a arătat cum Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a furat și s-a lăudat cu meritele jandarmilor, reprezentanții acestei instituții revin cu scuze. Aceste scuze sunt în premieră!

După ce am publicat articolul, care poate fi citit AICI, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj au recunoscut într-o erată că și-au atribuit, fără drept, munca Jandarmeriei Cluj.

Ei spun că dintr-o „eroare” și-au atribuit public meritele jandarmilor, dar în realitate această „eroare” este a treia din acest an.

„Stimați colaboratori, în buletinul de presă difuzat ieri, 01.03.2016, din eroare, știrea privind mandatul pus în aplicare de colegii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale conține formularea au depistat.

Persoana în cauză a fost oprită, controlată și verificată de o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, polițiștii doar punând în aplicare executarea mandatului.

Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere!”, precizează IPJ Cluj în erata trimisă presei.

Nu este pentru prima dată când IPJ Cluj fură meritele altor instituții și se laudă cu ele. Mai nou recunosc furturile de merite drept „eroare”.

Citește și …
IPJ Cluj iar fură reușitele altor instituții! Cum și-au atribuit polițiștii meritele jandarmilor într-un mod PENIBIL

Citește și …
FOTO – EROUL, HOȚUL ȘI BĂTRÂNUL! Cum a rezolvat un tânăr treaba polițiștilor din Cluj
Citește și …
MINCINOȘII de la IPJ Cluj nu se opresc din a-și atribui meritele altora. DOVADA CLARĂ!

erata-ipj-cluj

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata