Take a fresh look at your lifestyle.

Iris, Coco, Pact și Semnal M, concert de zile mari pentru colectarea de fonduri necesare tratamentului paramedicului clujean, Florin Benea

0

P1090312Luni seară, Casa de Cultură a Studenţilor din municipiul Cluj – Napoca a găzduit concertul caritabil destinat colectării fondurilor necesare tratamentului de specialitate pentru plutonierul major Florin Benea, paramedic pompier în cadrul SMURD Cluj.

Fundaţia IRIS s-a alăturat demersurilor iniţiate în tot acest timp pentru susţinerea colegului nostru şi a organizat un spectacol extraordinar, în cadrul căruia au evoluat formaţiile autohtone de muzică rock IRIS, COCO, PACT şi SEMNAL M .

florin-benea-La evenimentul care a reunit peste 800 de fani, a fost prezentă şi soţia lui Florin, care  a primit din partea componenţilor trupelor nominalizate un tricou personanalizat cu semnăturile lor, pentru a-i încuraja şi a le reaminti că nu sunt singuri pe acest drum.

Sumele donate până în prezent de către toţi cei care au manifestat empatie şi solidaritate cu paramedicul clujean au depăşit 100.000 de euro, din cei 150.000 necesari intervenţiei chirurgicale de specialitate.

P1090319

P1090328

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata