Take a fresh look at your lifestyle.

Lemne confiscate de la o firmă din Călățele

1 8

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin și ai Postului de Poliție Comunal Călățele, împreună cu angajați ai Gărzii Forestiere  Cluj și ai Ocolului Silvic Huedin – DS Cluj, au efectuat controale de specialitate pe linia respectării legalității transportului și depozitării materialelor lemnoase.

Astfel, în urma controlului efectuat la o societate comercială cu sediul social în comuna Călățele, care are obiect de activitate în domeniu, au fost găsiți peste 36 de metri cubi de material lemnos (specii: plop, salcie, mesteacăn), pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență.

Unitatea economică a fost sancționată contravențional pentru deținerea de materiale lemnoase fără documente legale de proveniență, cu amendă în valoare de 15.000 lei.

De asemenea, materialul lemnos, în valoare de peste 3.000 de lei, a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic.

1 Comentariu
  1. bubu spune

    Bataie de joc. 36 de netrii cubi de specii de rahat. Sutele de metrii cubi de molid sunt cu acte in regula. Jeguri manipulatoare, institutii de doi lei

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata