Take a fresh look at your lifestyle.

”Moartea domnului Lăzărescu”, varianta Cluj

0

Un pacient cu trei gloanțe în corp a fost purtat pe ruta Bistrița – Cluj și retur. Nu este un scenariu de film. Este un caz semnalat de realitatea.net. Un basarabean de 31 de ani a fost împușcat de un conațional de nu mai puțin de 6 ori. Acesta a fost găsit pe un câmp de un agricultor și a ajuns la spital cu plăgi în zona gâtului, a toracelui, a umărului drept și a brațului stâng.

Trei dintre gloanțe au rămas în trupul bărbatului, fiind nevoie de înlăturarea lor chirurgicală. Medicii bistrițeni au decis însă că operația nu poate fi făcută la Bistrița și l-au trimis cu o ambulanță cu medic la Clinica de Chirurgie Vasculară Cluj-Napoca. Surpriză însă, medicii clujeni au decis că pacientul trebuie ”returnat” la Bistrița. Pe cale de consecință ambulanțierii au mai făcut 120 de kilometri cu pacientul, cu gloanțele în el, pentru a fi operat într-un final la Bistrița. Conform primelor date, bărbatul rănit are 31 de ani și locuia în Republica Moldova, însă provenea din Ucraina.

Potrivit polițiștilor acesta era în tranzit împreună cu un prieten. În urma unui conflict spontan, victima a fost împușcată de 6 ori de către colegul său. Deși a încasat 6 gloanțe, bărbatul a luat-o la fugă pe dealurile din apropiere și a fost găsit de un localnic. Făptașul a fost prins în Maramureș de către polițiști și a fost adus în Bistrița-Năsăud, la audieri. Cei doi cetățeni străini sunt suspectați pentru trafic de droguri.

Citește și …
VIDEO – Anchetă la Spitalul Județean Cluj după ce un pacient cu 3 gloanțe în corp a fost ”returnat” la Bistrița pentru operație

foto: arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata