Take a fresh look at your lifestyle.

Motociclist accidentat la Topa Mică. Presupusul vinovat ar fi fugit de la locul accidentului

0

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din comuna clujeană Chinteni, a fost rănit și a ajuns la spital duminică după-masă. Bikerul a fost implicat într-un accident rutier petrecut la Topa Mică, localitatea în care se adună motocicliștii de viteză pentru curse ilegale. Presupusul șofer care l-a accidentat pe motociclist ar fi fugit de la locul faptei.

Din declarațiile tânărului și ale prietenilor săi, cu care se afla la momentul accidentului, reiese că șoferul vinovat de accident a fugit de la locul faptei. Motocicliștii au declarat că remorca unui TIR l-ar fi acroșat pe bikerul clujean, care s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

În urma evenimentului, motociclistul a fost rănit și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca. Ulterior, tânărul a fost internat la Clinica de Ortopedie.

Polițiștii trebuie să afle dacă șoferul unui alt autovehicul se face vinovat de producerea accidentului sau motociclistul minte.

Dacă există un șofer vinovat de producerea accidentului și va fi găsit, el poate fi acuzat de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. În cazul în care motociclistul minte, anchetatorii în pot acuza de mărturie mincinoasă.

Serpentinele de la Topa Mică sunt foarte cunoscute în rândul iubitorilor de viteză și adrenalină. În fiecare duminică, aici, se desfășoară curse ilegale de viteză.

foto: arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata