ad
ad

Related Articles

3 Comments

 1. 1

  Mişo

  Este oare psihologia, studiată/practicată cu entuziasm şi dedicare, sufcientă pentru o eficientă consiliere personală şi a altora?!!… Ligia Blidaru a fost una dintre persoanele cel mai sincer entuziaste în studiul psihologiei din câte am cunoscut până acum! Şi totuşi, din nefericire, ceva (care transcende cu siguranţă psihologia) a lipsit…
  Dumnezeu să-i odihnească sufletul atât de zbuciumat/încercat în pace! – acea pace care transcende cu mult orice ar putea oferi psihologia doar prin propriile-i forţe (separată de spiritualitate şi har).
  „Pace vă las vouă, pacea Mea v-o dau vouă. Eu nu v-o dau aşa cum o dă lumea. Să nu se tulbure inima voastră, nici să nu se teamă.” (Ioan, 14, 27)

  Reply
 2. 2

  Andrei Biro

  Ba Miso, du-te de aici cu bigotismul tau cacacios.

  Reply
 3. 3

  Lehel

  Pe Ligia am cunoscut-o personal, am fost foarte buni amici, m-a ajutat ori de cate ori am avut nevoie. A fost un OM extraordinar si un suflet pur. Nu voi uita niciodata maratonul de sterilizari de la groapa de gunoi, unde am participat amandoi, alaturi de multi alti voluntari. O parte din mine s-a rupt odata cu plecarea ei. Dumnezeu s-o odihneasca in pace.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© ZiarulClujean.ro - Toate drepturile rezervate.

ziarulclujean.ro Web analytics