ad
ad

Related Articles

7 Comments

 1. 1

  ionel

  da’ cati instructori ai testat pana sa-l numesti pe el, cel mai bun?

  Reply
  1. 1.1

   Ziarul Clujean

   Nu am testat, am întrebat în stânga și dreapta (elevi și foști elevi) înainte de a mă apuca de școala. Am aflat despre mulți că sunt agresivi cu elevii și îi lasă nesupravegheați. Ionuț VASILE.

   Reply
   1. 1.1.1

    Octavian

    Din pacate, DA, este un articol publicitar.
    Il respect pe kamikaze pentru munca ce o depune si kilometri pe care ii are (probabil cu spatele are mai multi decat buna parte din „bikerii” zonei), insa referirile tale, cele directe (punctate cu promotii, numere de telefon si nume de scoala de soferi/piloti) cat si referirea indirecta la evenimentul recent (stii despre ce vorbesc) ma impiedica sa cred ca scopul acestui articol este altul decat cel publicitar.

    Sa ne vedem intregi in trafic! Iti urez mult succes pe cele 2 roti!!! (asta daca ai luat „țâdula” si nu e doar un detaliu fabricat, ca sa mearga cu articolul)

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Ziarul Clujean

     Nu e un articol publicitar, în sensul că e plătit. E un articol de promovare, scris din proprie inițiativă. Pentru subiectivism, materialul se numește „OPINIE”. Și da, am făcut școala cu Ștefan. Nu e nimic fabricat, nu fac așa ceva nici pe bani, nici gratuit. Dar promovez oameni de fiecare dată când merită. Și te asigur că nu are legătura deloc cu incidentul din poligonul alăturat, dacă la el faci referire.
     Ionuț VASILE.

     Reply
 2. 2

  Galen

  O fi articol publicitar, dar e pe drept. Il cunosc bine pe „Kaze ” si ii invit pe toti cei care ii contesta „titilul” sa se ia la intrecere in poligon cu el. Nu doar ca e motociclist cu experienta, dar foarte probabil si cel mai indemanatic! Ei, ce ziceti? Va bagati?

  Reply
  1. 2.1

   Dragos

   Nu-l cunosc pe Stefan decat indirect dar din ce ai scris aici in articol ma faci regret (din nou) ca nu am facut scoala cu un instructor competent ca dansul si intr-un poligon decent.
   Mentionez ca am luat permisul cu Varro Peter la expo transilvania si NU recomand experienta.

   Reply
  2. 2.2

   sss

   Hai serios? Ce glumet esti si tu batrane :))))
   Campionat de trante sa facem cu el?

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© ZiarulClujean.ro - Toate drepturile rezervate.

ziarulclujean.ro Web analytics