Take a fresh look at your lifestyle.

Paradă de 1 Decembrie la Cluj-Napoca! Militarii promit ceva spectaculos. Circulația restricționată două zile

0

parada-militaraPrefectura Cluj împreună cu instituțiile militare ale județului promit o paradă spectaculoasă de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. La Cluj-Napoca vom avea parte de o impresionantă paradă formată din 580 de militari, jandarmi, polițiști și pompieri, insoțiți de zeci de mijloace tehnice. Din cauza repetițiilor pentru ziua cea mare, duminică va fi restricționat traficul în centrul orașului.

Eveniment vor debuta la ora 09:30, cu un Te-Deum în Catedrala Mitropolitană Cluj-Napoca, iar la ora 10:00 va urma ceremonia de depunere de coroane şi jerbe de flori la statuia lui Avram Iancu. Imediat după va începe mult aşteptata paradă militară, care se va desfăşura pe traseul Bulevardul Eroilor-Piaţa Avram Iancu-Strada Dorobanţilor. O repetiţie a acesteia va avea loc duminică, 30 noiembrie, iar şoferii sunt rugaţi de către organizatori să înţeleagă neplăcerile create.

„Aproximativ 580 de efective din cadrul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, Inspectoratului de Jandarmi Cluj, Inspectoratului de Poliţie Cluj, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”, Serviciului Român de Informaţii Cluj, din Crucea Roşie Română şi Poliţia Locală Cluj-Napoca, cu aproximativ 40 de mijloace tehnice vor participa la parada organizată la Cluj-Napoca pentru a marca Ziua Naţională a României. Efectivele din instituţiile participante la parada organizată cu prilejul Zilei Naţionale a României, vor efectua duminică, 30 noiembrie, între orele 15:30-16:30, un antrenament în Piaţa Avram Iancu. Organizatorii evenimentului solicită înţelegere participanţilor la trafic şi cetăţenilor din Cluj – Napoca pentru eventualele neplăceri cauzate de restricţionarea circulaţiei pe timpul desfăşurării evenimentelor”, au anunţat reprezentanţii prefecturii clujene.

Citește și …

Programul zilei de 1 Decembrie la Cluj-Napoca! Un SUPER cântăreț va concerta pentru clujeni de Ziua Națională a României

Citește și …

Au fost probate luminile de Crăciun în Piața Avram Iancu! Vă place cum arată? FOTO în articol

foto: ziuadecj.ro

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata