Take a fresh look at your lifestyle.

Patinoarul din Turda se inaugurează duminică cu un spectacol de zile mari. Află programul și surprizele!

0

patinoar-turda1Primăria Turda înaugurează, duminică, începând cu ora 16.00, patinoarul din oraș. Inaugurarea patinoarului artificial din Turda este un moment mult aşteptat în special de către tinerii turdeni și va face ca spiritul calm din preajma Crăciunului să iasă în evidenţă prin intermediul corurilor care vor încânta audienţa adunată în preajma brazilor impodobiţi şi a surprizelor pregătite de municipalitate.

Organizatorii şi partenerii vă vor încânta cu recitaluri de colinzi şi surprize pentru cei mici, avându-l invitat pe Moş Nicolae care se va ocupa de înmânarea cadourilor.

Copiii din instituţiile de învăţâmânt turdene vor participa la activitatea din acest sfârşit de săptămână iar pentru a atrage zâmbetele copiilor nevoiaşi aceştia au confecţionat ornamente specifice Crăciunului şi vor dona câte o jucărie orfanilor de la “Adăpostul pentru copiii străzii Poiana”.

În cadrul evenimentului se vor derula următoarele activităţi, având ca finalitate atragerea zâmbetelor copiilor nevoiaşi.

1.Întocmirea de către elevi a unei scrisori adresată lui Moş Crăciun;
2.Donarea unei jucării de către aceştia care să fie ulterior dăruită copiilor orfani;
3.Realizarea unui desen pe o portocală şi “împodobirea” acesteia cu o mirodenie aleasă de către dumneavoastră (cuisoara)
4.Confecţionarea ornamentelor specifice sărbătorilor de iarnă pe care le vom expune la unul dintre standuri
5. Participarea cu un număr cât mai mare de patinatori care să ajute la formarea unui lanţ uman care patinează pe suprafaţa de 450 mp. a patinoarului.

Evenimentul va fi prezentat de către solista de muzică populară Oana Venţel.

patinoar-turda

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata