Take a fresh look at your lifestyle.

Pentru persoanele cu dizabilități locomotorii un curs gratuit de tenis de câmp

0 4

tenis-de-camp-persoane-cu-dizabilitatitenis-de-camp-persoane-cu-dizabilitatiÎn cadrul manifestărilor prilejuite de statutul de Capială Europeană a Tineretului, Primăria Cluj-Napoca vă invită începând cu data 21 iulie 2015 în Parcul Sportiv Universitar ”Prof. Dr. Iuliu Hațieganu” la un eveniment organizat pentru persoane cu dizabilități locomotorii.

Organizatorul acestui eveniment este Cătălin Mariș, a cărui fotografie cu scaunul cu rotile purtat de mulțime la concertul Prodigy de la Electric Castle a fost una dintre cele mai apreciate ale festivalului.

Evenimentul constă într-un curs gratuit de tenis de câmp care se va desfășura pe o perioadă de 4 zile pe terenurile de zgură ale Parcul Sportiv Universitar ”Prof. Dr. Iuliu Hațieganu. Cursul este dedicat persoanelor cu dizabilități motorii de orice vârsta. În perioada 21-25 iulie participanții vor avea la dispoziție tot echipamentul necesar pentru practicarea tenisului de câmp (cărucior special, rachetă, mingi, etc.) și vor fi îndrumați de un profesor/jucător național din Italia. Cei care doresc să participe la acest eveniment sunt rugați să se înscrie pe Facebook la evenimentul ”Sport fara limite” unde să lase un mesaj cu gradul dizabilității (ex. tetraplegie, paraplegie), nivelul leziunii, înălțime și greutate pentru a se verifica disponibilitatea și pentru pregătirea echipamentului.

Detalii și imagini pe – https://www.facebook.com/events/586848688120165/

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata