Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – FOTO: Percheziții la ONCOS și alte firme. Prejudiciul adus statului este uriaș

0

perchezitii-oncos-floresti-ziarulLa data de 19 octombrie, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, efectuează 19 percheziţii, în judeţul Cluj, la sediile şi punctele de lucru ale unor firme şi la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală. Potrivit unor surse, vizată de percheziții este firma Oncos și Amareto. Mai jos, foto/video. 

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2012, persoanele în cauză nu ar fi înregistrat în contabilitate operaţiunile efectuate şi veniturile realizate, sustrăgându-se astfel de plata obligaţiilor fiscale aferente activităţii comerciale.

Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi folosit în circuitul infracţional creat mai multe societăţi comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea intracomunitară de produse agro-alimentare (carne de pui), din judeţul Cluj.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 6.000.000 de lei.

La activităţi participă şi poliţişti de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, reprezentanţi ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, precum şi jandarmi.

ACTUALIZARE:

Perchezițiile sunt în plină desfășurare la această oră și la firma de pui Amareto, cu sediul tot în Florești, județul Cluj.

Mascații, însoțiți de inspectorii antifraudă, ridică la această oră documente, calculatoare și alte probe. Mai multe persoane vor fi conduse la audieri în cursul zilei de astăzi.

Citește și …
Patronii Amareto și Oncos, puși sub control judiciar după perchezițiile de la fermele de pui din Florești

perchezitii-oncos-amareto-floresti-ziarul perchezitii-oncos-floresti-ziarul

perchezitii-anaf-oncos-amareto-floresti

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata