Take a fresh look at your lifestyle.

Peste 1.200 de copii din Cluj-Napoca și alte alte nouă țări cânta în sincron live un colind a capella pe cinci voci în cea de a zecea zi a Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca

0 6

afis voice of children_s-1Peste 1200 de elevi din 26 de școli clujene vor cânta în sincron live cu elevi din nouă țări de pe întreg globul (India, SUA, Columbia, China, Finlanda, Macedonia, Spania, Marea Britanie, Sultanatul Oman) un cântec în interpretare a cappella, pe cinci voci. Corul internațional va putea fi ascultat pe 10 decembrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, în cadrul Târgului de Crăciun, începând cu ora 19.00.

Evenimentul „EBS – The Voice of Children” este creat de către profesorul de muzică Claudia Anamaria Eli, profesor în cadrul Transylvania College. Ea a ales cântecul „That’s Christmas to me”, al celebrei formații americane de muzică “a cappella” Pentatonix, pentru a transmite într-un mod inedit mesajul că orice copil, băiat și orice fată din această lume are o voce, care, dacă se face auzită, poate dărui tuturor speranță, inspirație și pace și poate aduce schimbare în jurul său.

Copii de toate etniile, religiile și culturile vor fi alături de copiii români în direct, iar publicul clujean îi va putea vedea și va comunica cu ei prin intermediul unui ecran led din cadrul Târgului de Crăciun din Piața Unirii.

Alături de ei vor fi prezenți artiști precum Alexandra Ungureanu, Laura Bobb, de la trupa clujeană „Remakers”, Lucrețiu Nedelea și Octavian Băieș, de la „Hazard”, Dudu Isabel, de la „Seven”, precum și Călin Cozma, bariton, colaborator la Opera din Berlin și la Opera Națională Romană Cluj-Napoca.

Proiectul este susținut de compania IT EBS- an NTT Data Company, Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Federația SHARE, făcând parte din evenimentele dedicate „Cluj-Napoca-  Capitală Europeană a Tineretului 2015”.

De asemenea, „The Voice of Children” este o continuare a eforturilor profesorului Anamaria Eli de a implica cât mai mulți copii în proiecte educative creative. Prima inițiativă în acest sens a fost proiectul „Cups Song” cu Alexandra Ungureanu, al cărui videoclip se apropie de 1.000.000 de vizualizări pe Youtube.

Pentru mai multe detalii, vizitați pagina oficială a evenimentului din 10 decembrie.

afis voice of children_s

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata