Take a fresh look at your lifestyle.

Peste 300 de șomeri din fostele zone industriale beneficiază gratuit de cursuri de recalificare

0

DSC_0383antet2Titlul proiectului: Reţea multiregională de Centre Regionale de Ocupare pentru imbunatatirea capacitatii de ocupare a grupurilor dezavantajate de pe piata muncii din regiunile Nord-Vest, Vest si Centru -ReCRO”

  1. Durata de desfasurare: 10 luni (februarie – decembrie 2015)
  2. Solicitant: Institutul Postliceal Phoenix, Cluj-Napoca
  3. Parteneri implicate in derularea proiectului:

Partener 1: Patronatul Judetean al Femeilor de Afaceri din IMM Cluj (PJFAIMMC)

Partener 2: Grupul Pentru Inițiative, Studii si Analize Sociale Sebeș (GISAS)

Partener 3: Asociatia „Novam Urbem” Petrosani

  1. Obiectivul general al proiectului: Imbunatatirea gradului de ocupare la nivelul zonelor foste industriale, din mediul urban si rural, din regiunile Nord-Vest, Vest si Centru, prin atragerea si mentinerea pe piata muncii a grupurilor dezavantajate de pe piata muncii: someri, cu accent pe somerii de lunga durata, persoane in cautarea unui loc de munca si persoane inactive.

 ReCRO_0386

  1. Obiective specifice:
  • Cresterea ratei de ocupare pentru 300 de persoane dezavantajate de pe piata muncii din zonele foste industrializate, din mediul urban si rural, din regiunile Nord-Vest, Vest, Centru in vederea reducerii somajului, cu accent pe somajul de lunga durata
  • Imbunatatirea capacitatii de ocupare pentru min 280 persoane din grupul tinta

 

  1. Grupul tinta: 300 someri din care: 100 someri tineri; 40 someri peste 45 ani; 100 someri de lunga durata (din care 30 sunt tineri si 50 sunt femei), 30 persoane inactive.

Prin activitatile sale, proiectul raspunde nevoilor grupului tinta asigurand gratuit acestora: consiliere si orientare profesionala, realizare traseu profesional, formare profesionala, mediere, angajare/antreprenoriat.

antet1

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata