Take a fresh look at your lifestyle.

Petiție online pentru excluderea din avocatură a TUPEISTEI Bianca Veronica Perța. Tu semnezi?

0

mircea-bravo-bianca-veronica-pertaDupă ce Mircea Bravo a filmat-o pe avocata tupeistă, cea care ocupă cu nesimțire locul de parcare al unei persoane cu handicap, iar publicația noastră, ZIARUL CLUJEAN, a arătat-o întregii lumi, pe site-ul petițieonline.com a fost lansată o petiție. Oamenii strâng semnături pentru excluderea avocatei Bianca Veronica Perța din avocatură.

Puteți semna petiția dând click AICI!

Cel care a inițiat petiția dorește ca avocata Bianca Veronica Perța să fie exclusă definitiv din avocatură.

„Nu se poate tolera un astfel de comportament din partea unei persoane care in ceea ce priveste aceasta asa zisa Doamna avocata, fara principii morale si etice, dar cu tone de nesimtiresi lipsa de bun simt fata de semenii cu nevoi speciale. Cerem tuturor institutiilor publice inlaturarea acestui specimen denaturat, care este o pata pe fiecare din institutiile statului in care aceasta persoana calca. Cereme excluderea acestei persoane definitiv din institutiile publice si juridice cat si interzicerea definitiva de a mai practica avocatura sau orice alt post de functionar public similar”, precizează inițiatorul petiției.

Urmărește fluxul de știri ziarulclujean.ro și pe Facebook!

Citește și …
Avocata TUPEISTĂ lovește din nou și amenință cu judecata! Cum se apără Bianca Perța

Citește și …
Avocata Bianca Perța este TUPEISTA, din clipul lui Bravo, care a parcat pe locul unui handicapat. Nu poate fi sancționată!
Citește și …
HALUCINANT – De ce nu este sancționată avocata TUPEISTĂ, cea care a parcat cu nesimțire pe locul persoanelor cu handicap
Citește și …
VIDEO – Mircea Bravo, lecție DURĂ pentru cei care parchează pe locurile persoanelor cu handicap. O șoferiță a fost NESIMȚITĂ!

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata