Take a fresh look at your lifestyle.

A pierdut 300 de lei la jocurile de noroc şi a distrus aparatul. Cum s-a manifestat clujeanul

1

joc-de-norocUn bărbat, de 27 de ani, este cercetat de poliţişti pentru distrugerea unui aparat mecanic de jocuri de noroc. Acesta ar fi devenit violent după ce ar fi pierdut 300 de lei. 

Poliţişti din cadrul  Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 6 Poliţie s-au deplasat la o sala de jocuri de noroc, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, unde o persoană ar fi distrus un aparat mecanic.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat, aflat în incinta localului, s-ar fi jucat la un aparat mecanic şi ar fi pierdut circa 300 de lei. În acest context, bărbatul s-ar fi enervat, ar fi lovit şi ar fi spart monitorul aparatului mecanic, iar ulterior a părăsit sala de jocuri.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, a fost identificată persoana de sex masculin, bănuită de comiterea faptei, stabilindu-se ca este un bărbat de 27 de ani, din Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută de Codul penal.

Citește și
1 Comentariu
  1. gavrila emanuel spune

    Normal ca se intampla asa ceva in toate localurile publice deorece nu se procedeaza ca in occident . Toti patronii dau acces sa intr in localuri persoanelor care sunt deja in stare de ebrietate. In alta tara daca esti baut n ai voie sa intrii indeferent cine esti. Ar trebui sa fiesi la noi la fel. Deci in concluzie habar nu au sa isi selecteze clientela.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata