Take a fresh look at your lifestyle.

Poliția Alba a făcut percheziții în județul Cluj la contrabandiștii de țigări

0 2

tigari-contrabanda-perchezitiiÎn această dimineaţă, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba efectuează 27 de percheziţii şi pun în executare mai multe mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.

La data de 19 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigare Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, efectuează 27 de percheziţii la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă.

Percheziţiile sunt efectuate la domiciliile şi sediile unor societăţi comerciale de pe raza judeţelor Alba (8), Hunedoara (2), Mureş (5), Maramureş (6), Cluj (4) şi Bistriţa Năsăud (2).

Vor fi puse în executare 16 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută de art. 270 alin. 3 lin Legea 86/2006 privind Codul Vamal al României. Cei în cauză urmează a fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri.

Din cercetări reiese că în perioada 2014-2015, cele 16 persoane au deţinut, transportat şi comercializat ţigarete care proveneau din contrabandă, din Republica Moldova şi Ucraina.

În urma investigaţiilor efectuate în cadrul dosarului penal, au fost confiscate peste 100.000 de ţigarete provenite din contrabandă.

foto: radioiași.ro

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata