Take a fresh look at your lifestyle.

Polițiștii au aflat cauza producerii accidentului de la Copăceni! Ce făcea Mihai Culda în timp ce conducea cu 160 de km/h

2

Polițiștii clujeni au investigat și aflat cauzele care au dus la producerea tragicului accident de la Copăceni, din data de 04.12.2014. Oamenii legii de la Turda spun că Mihai Culda, tânărul de 32 de ani care conducea mașina, nu era atent la drum, ba mai mult, avea și alte preocupări în afară de a conduce.

Anchetatorii au stabilit că accidentul putea fi evitat, dacă Mihai Culda nu scria  SMS-uri în timp ce conducea cu o viteză amețitoare. Acul vitezometrului s-a oprit la 160 de km/h, spun oamenii legii.

Polițiștii s-au uitat în telefonul lui Culda și au stabilit că acesta dăduse un SMS unui prieten din Turda cu câteva secunde înainte de impactul în urma căruia și-a pierdut viața. Potrivit acelorași surse, Culda aproape că avea dialog prin SMS cu bărbatul din Turda.

Surprinzător, boxerul clujean Lucian Bot, cel care se afla în dreapta lui Mihai Culda, a scăpat cu răni ușoare din accidentul rutier.

Cei doi, asociați la o firmă de pază, mergeau spre Turda pentru a-și plăti angajații. Autoturismul în care se aflau cei doi a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un TIR.

Și medicii legiști care au efectuat necropsia lui Mihai Culda spun că acesta nu a suferit de vreo afecțiune care să-i fi provocat moarte subită sau pierderea cunoștinței.

Citește și …

EXCLUSIV VIDEO – Cadavru jefuit la drumul mare! Peste 10.000 de lei au furat hoții la accidentul din Copăceni! Lucian Bot: “Erau banii pentru salariați”

Citește și …

EXCLUSIV – DOCUMENT: Boxerul clujean Lucian Bot, primele măsuri după furtul banilor de la accidentul din Copăceni

Citește și …

VIDEO EXCLUSIV – Boxerul Lucian Bot, mărturii cutremurătoare după producerea accidentului de la Copăceni: “Era mort, cu capul pe mâna mea”

Citește și …

VIDEO EXCLUSIV – DURERE: Mihai Culda, tânărul decedat în accidentul de la Copăceni, urma să se căsătorească

Citește și …

FOTO/VIDEO-Accident HORROR la Copăceni! Șoferul unui bolid de lux a intrat sub un TIR și a murit între fiarele contorsionate

 

Citește și
2 Comentarii
  1. Mihai Viteazul spune

    Scria SMS-uri in timp ce conducea cu 160 KM/H…

    1. Gio spune

      Am mai fost in masina cu cineva care facea acelasi lucru!te ia groaza!

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata