Take a fresh look at your lifestyle.

Punct autorizat de vânzare şi sacrificare a mieilor în incita Pieței Agro Transilvania. Cât costă kilogramul de miel

0

Consiliul Judeţean Cluj și Centrul Agro Transilvania, în parteneriat cu Asociaţia Crescătorilor de Animale Someşana, au deschis la Dezmir, în incinta pieţei agro – alimentare de gros a Clujului, un punct autorizat de vânzare şi sacrificare a mieilor.

Punctul de sacrificare va funcționa în perioada 04 – 07 aprilie, în intervalul orar 08:00 – 18:00. Preţul estimativ al cărnii de miel comercializate este de 25 lei/kg/carcasă.

Pentru a deschide punctul de sacrificare a mieilor, Centrul Agro Transilvania, societate la care forul administrativ judeţean deţine calitatea de acţionar majoritar, a pus la dispoziţia Asociaţiei Crescătorilor de Animale Someşana un spaţiu în suprafaţă de 24 de mp, situat în parcarea A a societăţii, spaţiu dotat cu toate utilităţile necesare derulării procesului de sacrificare – vânzare a mieilor în condiţii optime și avizat din punct de vedere legal pentru a desfășura această activitate.

De asemenea, pentru buna organizare și desfăşurare a punctului de vânzare – sacrificare, acesta se bucură de sprijinul Autorităţii Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Reamintim în acest context persoanelor interesate faptul că transportul pe ruta Cluj –Napoca – Dezmir, mai precis până în incinta societăţii Agro Transilvania, este asigurat de autobuzele liniei 8L.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata