Take a fresh look at your lifestyle.

S-au împărţit 56 de sancţiuni pentru şoferii clujeni în numai câteva ore

0

politia-rutieraPoliţiştii clujeni au aplicat 56 de sancţiuni contravenţionale, cu precădere pentru neportul centurii şi oprire neregulamentară, în urma unei acţiuni pe străzile Republicii şi Clinicilor, din Cluj-Napoca.

La data de 15 octombrie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 6 Poliţie au aplicat 56 de sancţiuni contravenţionale, în urma unei acţiuni desfăşurate pe străzile Clinicilor şi Republicii, din municipiul Cluj-Napoca.

Poliţiştii rutieri au verificat, cu precădere, respectarea neregulilor privind oprirea şi staţionarea autovehiculelor, portul centurii de siguranţă, precum şi transportul minorilor în dispozitive de retenţie.

Totodată, poliţiştii au reamintit cetăţenilor că portul centurii de siguranţă este obligatoriu. Centura nu a fost proiectată pentru confort, ci pentru siguranţă, aceasta mărind şansele de supravieţuire în caz de accident rutier.

În cadrul acţiunii, pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 56 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 7.000 lei, la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre acestea, cele mai multe au fost aplicate pentru oprire neregulamentară şi neportul centurii de siguranţă.

Poliţiştii rutieri continuă acţiunile de informare, prevenire şi sancţionare a abaterilor rutiere pentru a-i determina pe toţi participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata